Professionele vastgoedbelegger

De beleggings­hypotheek
voor professionele vastgoedbeleggers

Belegt u professioneel in vastgoed? Heeft u een portefeuille van 5 of meer panden
en wilt u opnieuw een woning, bedrijfsruimte of combinatiepand financieren?
Dan zit u hier goed.

Bereken direct wat u kunt lenen Vraag vrijblijvend een hypotheek aan

Wat financieren wij allemaal?

RNHB is er voor u als professionele vastgoedbelegger. Of u nu belegt in woningen, winkelpanden of kantoorruimtes: met onze vastgoedfinanciering is het mogelijk.

 Woningen

 Winkelpanden

 Kantoorruimtes

 Horecapanden

 Combinatiepanden, bijvoorbeeld een winkel met appartement

Lees meer 

Maatwerk

Voor (her)financieringsaanvragen vanaf 2,5 miljoen kunt u van ons een maatwerkoplossing verwachten. Neem direct contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een beleggingshypotheek bij RNHB?

Ook bij projecten die net even anders zijn

Een studentenwoning, kantoorpand of winkelruimte financieren? Omdat we 125 jaar kennis van de markt hebben, zien we mogelijkheden waar anderen deze niet zien. Denk ook aan de financiering van combinatiepanden, zoals een winkelruimte beneden en appartementen boven.

Voor splitsingen, verbouwingen en renovaties

Wij vinden het belangrijk dat u waarde creëert die er nu nog niet is. Denk aan het ombouwen van een voormalig kantorenpand tot een luxe appartementencomplex. We bekijken per aanvraag hoeveel financiering nodig is voor de realisatie.

Financier vastgoed door heel Nederland

Ook buiten de grote steden staat enorm veel vastgoed met potentie. Wij financieren daarom van Delfzijl tot Maastricht, van Enschede tot Alkmaar, en alles wat daar tussenin ligt. Zowel in grote steden, als in kleinere dorpen.

Laat u adviseren

RNHB geeft informatie over beleggen in vastgoed en biedt financieringen aan. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Investeren in vastgoed is een grote stap. Laat u daarom adviseren door een financieel adviseur voordat u een hypotheek afsluit.